Let Join Us!Bagi yg baru memulakan biz part time ni..selamat dtg.. (serius utk komit.. maksudnya ada long term target cthnya ingin mendapat pendapatan 5 angka dalam masa 5tahun lagi atau ingin bekerja sepenuh masa dari rumah dlm masa 3tahun lagi ataupun short term target cth ingin mendapat bonus shaklee rm1000 dalam masa 4-6bulan lagi mahupun weekly/daily target cth weekly target seperti purata sales seminggu rm200.. Itu yang saya maksudkan dgn KOMITMEN.. iaitu bersedia utk FOKUS..bersedia utk membayar harga sebuah impian.. membayar dgn pengorbanan).. Enjoyyy ..life is too short utk anda risaukan sesuatu yg anda rasa terpaksa ..no no no..
- Amanat Presidential Master Cery


Saya adalah Shaklee Independent Distributor daripada susur galur PM Shareeza dan berada di bawah naungan payung JUTAWAN.Niat saya cuma satu, ingin berkongsi kebaikan Shaklee dengan sahabat-sahabat di luar sana. Saya nakkkkk sangat lebih ramai sahabat yang mengamalkan cara hidup sihat serta bersama-sama berjaya dalam perniagaan suplemen HEBAT ini.

Kenapa saya pilih Shaklee??

Allah swt yang membuka pintu hati saya untuk menceburi bidang yang baru ini. Segala-galanya bermula selepas saya mencuba set berpantang Shaklee selepas melahirkan anak yang pertama pada tahun 2012. Bagi saya, produk yang saya guna tu benar-benar membantu saya untuk tampil sihat sepanjang tempoh berpantang. 

Timbul kesedaran di hati saya untuk menggalakkan sahabat sekalian mencuba produk kesihatan ini. Bukan hanya berdasarkan faktor material semata-mata, saya ikhlas mahu membantu kaum ibu seperti saya yang mungkin tak cukup maklumat sebagai persediaan ke arah menjadi "supermommy" yang bukan hanya berjaya dalam menjadi ibu di rumah, malah berjaya dalam perniagaan yang mampu mengubah nasib hidup kita semua. 


DI MANA ADA KEMAHUAN, 
DI SITU ADA JALAN


Pastinya tiada jalan pintas untuk berjaya. Ini juga bukan skim cepat kaya. Perlu ada usaha yang berterusan, jiwa yang kental untuk menempuh segala liku dan cabaran sepanjang menjalankan online biz ni. Semuanya di hujung jari. Tak perlu meeting lewat malam atau cari downline untuk berjaya dalam bidang ni. NO HEAD HUNTING AT ALL!!

InsyaAllah, segala tunjuk ajar akan diberikan kepada mereka yang mendaftar di bawah group Jutawan. Personal coaching, ONLINE dan OFFLINE juga akan diberikan dari masa ke semasa.

Jom saya kongsikan cara & faedah menjadi  pengedar Shaklee
 1. Bagaimana saya ingin menjadi ahli/pengedar Shaklee yang berdaftar?

Anda boleh mendaftar dengan 2 cara iaitu sama ada:
  • Membayar yuran pendaftaran sebagai ahli Shaklee sejumlah RM75.00 (Semenanjung) atau RM85.00 (Sabah/Sarawak).
  • ATAU membeli barangan Shaklee melebihi 200 points/mata iaitu lebih kurang RM680.00 (Semenanjung) atau RM850.00 (Malaysia Barat).
2. Adakah Shaklee memerlukan modal yang besar?

Seperti yang telah dinyatakan di atas, memadailah daftar Ahli Shaklee RM75.00 (Semenanjung) atau RM85.00 (Sabah & Sarawak). Tak perlu ribuan ringgit kerana stok dan penghantaran akan diuruskan 100% oleh pihak Shaklee Malaysia.

3. Apa yang perlu dibuat sekiranya saya ingin daftar sendiri di cawangan/ branch Shaklee berdekatan?

Caranya cukup mudah. Anda perlukan penaja iaitu seorang ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee. Dalam hal ini anda hanya perlu guna ID saya iaitu  Wan Norulhazrina Wan hassan, ID 923060.

Minta borang daftar di kaunter dan isikan maklumat peribadi anda dan masukkan id saya Wan Norulhazrina Wan hassan, ID 923060, dan tahniah anda telah pun menjadi ahli berdaftar Shaklee dan LAYAK SEPENUHNYA utk dibimbing oleh saya. Banyak rahsia bisnes yang bakal saya kongsikan dengan anda. EKSKLUSIF untuk ahli-ahli di bawah saya sahaja 


4.  Apa kelebihan daftar dan jadi ahli Shaklee?

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat bisnes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

5) Mereka yang register dengan saya akan dimasukkan ke dalam sebuah group rahsia JUTAWAN di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan tips dan rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

 
-----------------------------------------------------------------------------------------

Apa tunggu lagi, jom la kita sama-sama sihat dengan SHAKLEE! Segalanya bermula dengan satu langkah dan niat untuk mengubah nasib hidup serta menjadi insan yang lebih POSITIF.
Jom bersama-sama menuju puncak kejayaan. Hubungi saya sekarang :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

❤Klik-klik